Foglalási információk

AZ APARTMAN FOGLALÁS MENETE

A foglalást lehetőleg a szállás oldalon kell elvégezni emailben az info@albaniaszallas.hu email címen. A foglalási naptáron leadott foglalások nem tekinthetők véglegesnek, azokat mindig visszaigazoljuk 1-2 napon belül. Telefonon is szívesen adok felvilágosítást: +36304663748

FOGLALÁS, FIZETÉS

Nyitási kedvezmény: 2019-ben nincs szükség foglalóra!

A foglalás 50% foglaló megfizetése után válik véglegessé. A foglaló megfizetésére készpénzben, vagy banki átutalással van lehetőség. A bankszámlaszámot e-mailben küldjük meg. A fennmaradó 50% megfizetésére a helyszínen van lehetőség készpénzben, Euróban.

A foglalás visszaigazolása után 3 napon keresztül tartjuk az apartmant. Eddig az időpontig van lehetőséged kifizetni a foglalót.

ELÁLLÁS A FOGLALÁSTÓL

A foglalás, a 50% foglaló befizetésével válik érvényessé. A foglalt időpontnál 90 nappal korábban le lehet mondani a foglalást, 90 napon belül viszont a foglalót visszafizetni nem áll módunkban. Ha semmiképpen nem tudsz megérkezni hozzánk, át is ruházhatod a befizetett foglalót.

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

A szállást 14 óra után tudod elfoglalni, a távozás napján pedig 10 óráig kell elhagyni.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..