fbpx
Albánia szállás, nyaralás, élmény Magyaroknak

Értékelés kérése

Kérjük mond el véleményed a szállásunkal kapcsolatban.
Köszönjük, hogy megosztod a tapasztalataidat az oldalunk látogatóival a szálláshelyet illetően! Véleményedet maximálisan figyelembe vesszük, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb kiszolgálást tudjuk nyújtani.

Köszönjük segítségedet, és visszavárunk!


Rated 5 out of 5

Másodszor sem bántuk meg, hogy ezt a lehetőséget és helyet választottuk!

Avatar for József
József

Response from

Köszönjük szépen!

Rated 5 out of 5

Sziasztok!Sokat gondolkoztam hogy lehetne megfogalmazni azt a csodát ami elénk tárult Albániában és arra jöttem rá hogy nincsenek rá szavak 😀Menjen mindenki aki teheti és élje meg személyesen! Sokan mikor meghallották, hogy hova készülünk nyaralni szinte 10 emberből 9-en vissza kérdeztek hogy HOVAA? Minimális elvárással és minden negatív komment ellenére éreztem hogy rosszabb nem lehet a Balatonnál sem árban sem élményben!Koszovóban 3 éve voltunk pár napra és tátva maradt a szánk .Párom kint szolgált de nem ismerte fel úgy újjá építették. Így gondoltuk Albánia sem lesz csalódás!Háát csalódás akkor ért bennünket mikor rájöttünk hogy sokszor vissza kell jönni annyi mindent nem láttunk 😀😀😀A szállás kényelmes, központi, a vendéglátóink nagyon kedvesek, segítőkészek!Ja és az árak 😀😀😀 4 giros 2 sör, 2 üdítő 4000 ft -ból kijött! Igaz ez nem étterem volt de beülős és nagyon kedves kiszolgálással!Szóval a mi mottónk vissza megyünk még nagyobb családdal és a barátok is kedvet kaptak rá!

Avatar for Böbe
Böbe
Rated 5 out of 5

Mi egy tíz fős társasággal voltunk július végén. Mindannyiunk nevében köszönjük a lehetőséget, csodásan éreztük magunkat nálatok. Aki bizonytalan és fél a balkáni körülményektől annak annyit írnék: ne féljetek Albániától, menjetek és érezzétek jól magatokat!

A szállás valóban remekül felszerelt, (konyhai eszközök, klíma stb.) Késtünk 2 órát egy baleset miatt, de érkezésünkkor is a helyszínen vártak bennünket. Aki előre kicsit is tájékozódik, könnyen odatalál! Közel a homokos és lassan mélyülő tenger, éttermi árak töredéke a magyar áraknak, vendégszeretőek, valóban szuper volt.

Köszönjük szépen még egyszer!

Avatar for Szilveszter
Szilveszter
Rated 5 out of 5

Sziasztok!

Hálás köszönet a közvetlen, segítőkész magyar vendéglátóinknak hogy 10 csodálatos napot tölthettünk egy szuper apartmanban a tengerpart közvetlen közelében!Sokat gondolkoztam hogy kellene röviden tömören megfogalmazni a sok pozitív élményt de rájöttem, vannak érzések amiket nem lehet szavakkal kifejezni csak MEGÉLNI! Ha csodát akarsz látni és nincs nagy elvárásod akkor mindent megkapsz Albániától amire nem is számítasz! A parton tisztaság, éttermek sora,kedves segítőkész emberek stb. Ne higyj a szóbeszédnek mert balkán!!!A Holt kanyont mindenképp nézd meg ,nagy élmény!Hiány érzet talán a gyerekekben volt hogy még nincs vízi szórakozási lehetőség pl.vízisí ,jetcky stb.Szerintem csak idő kérdése és lesz. Qerret nagyon fejlődő, folyamatos építkezés megy de nem volt zavaró!Tapasztald meg ,sok sok élményben lesz részed !Ja és nagyon olcsó!😀Mi biztos VISSZA Megyünk nagyobb társasággal!!Köszönjük szépen!❤❤❤❤

Avatar for Böbe
Böbe
Rated 5 out of 5

Sziasztok!

Ha tehetném 10 csillagot is adnék 🙂

Kiérkezéskor az első pozitív “sokk” után felocsúdva, már a 2. napon azon gondolkodtunk, IDE VISSZA KELL JÖNNI!!! Az apartman gyönyörű, modern, tiszta, mindennel felszerelt és közel van a tengerhez. Hálás köszönet Tamásnak a szülinapi ajándékért 🙂 Andris és Dávid is nagyon szuperek, kedvesek, segítőkészek és a szülinapom egy örök emlék marad! Köszönet a delfinért, a sok nevetésért, a jó hangulatért 🙂

A táj maga a csoda bárhová megy az ember és ezer arcát mutatja Albánia. Az árak nincsenek elszállva, megfizethető minden, egyedül az üzemanyag drágább mint itthon. Az albán közlekedés “kicsit” kaotikus, de meg lehet szokni egy idő után 🙂 (aki a bátrabb…. 🙂 Hatalmas élménnyel gazdagodva jöttünk haza, de már mennénk is vissza 🙂 (legalábbis én)

Aki még gondolkodik, hogy elinduljon-e Albániába, csak annyit mondok: HAJRÁ!!! Nem fogtok csalódni, maximum pozitívan 🙂

Móni

Mégegyszer nagyon köszönünk MINDENT 🙂

Avatar for Móni
Móni
5,0
Rated 5 out of 5
5 az 5 csillagból (15 értékelésből)
Kiváló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Szegényes0%
Nem ajánlott0%