fbpx
Albánia szállás, nyaralás, élmény Magyaroknak

Értékelés kérése

Kérjük mond el véleményed a szállásunkal kapcsolatban.
Köszönjük, hogy megosztod a tapasztalataidat az oldalunk látogatóival a szálláshelyet illetően! Véleményedet maximálisan figyelembe vesszük, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb kiszolgálást tudjuk nyújtani.

Köszönjük segítségedet, és visszavárunk!


Nagyon megvoltunk elégedve a szállással , igazán semmi kivetni valót nem tapasztaltunk . Az Albán emberek igazán kedvesek , vendég szeretők , segítő készek .A tengerpart , és a szolgáltatások jónak mondható . Amit kicsit hiányoltunk az az , hogy kevés szórakoztató eszközt lehet bérelni , amit gondolom később orvosolni fognak .Az árakat illetően olcsónak találtuk , más riviérához viszonyitva . A tengerparton kívűl érdemes kicsit kirándulgatni is , mivel sok szép egyébb látnivaló is van az országban.

Avatar for László Král
László Král

Egy hete jöttünk haza. Nagyon jól éreztük magunkat.

Minden rendben volt, 2 dolgot említenék meg. A fürdőszobában nagyon hiányzik egy polc, nincs hova pakolni. A zuhanyzóban nagyon lassan folyik le a víz. (C44)

Minket ugyan nem érintett, de ha valaki az apartmanban akar enni, nincs elég pohár és tányér. (C43)

Egyébként tisztaság volt, és ennyire jó ételeket talán még egy utazás során sem ettünk. Minden nap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Biztosan vissza fogunk menni.

Avatar for Zákányi Éva
Zákányi Éva

Az ügyintézés gyors és igen hasznos volt, sok információt kaptunk előre. Az ár/érték arány igen kedvező, a munkatársak nagyon kedvesek és készségesek. A megérkezés estéjén fogadtak bennünket. Sajnos, a mélygarázs nem igazán opció, mivel elég szűkös a helyek száma, így hiába kértünk lőre garázst, nem fértünk be, viszont az utcán való parkolás nagyjából megoldható, bár elég kaotikus.

A szállás minősége remek, szép új appartmanok, bár a lift olykor akadozik. Inkább csak a szagokkal volt bajunk, ami a szellőző rendszeren keresztül elég dohos, rothadó zöldségszagot árasztott, amin csak az segített, hogy többször működtettük a páraelszívót.

A strand közel van, a magyar étterem meg abszolút (csak egy apró megjegyzés, ha beszéltek velük: a gulyáslevest főzze inkább egy magyar szakács, mert ez nem az volt!) közel van, csak a kaja van szűkösen kitéve a svédasztalnál, ezért csak akkor jut, ha időben mégy! Remek környezet, segítőkész helyi kollégák!

Avatar for Holoda Attila
Holoda Attila

Csodásan éreztük magunkat, 4 család ment , gyerekekkel. Az apartmanok kifogástalan állapotúak, szinte új volt minden! A személyzet, a kiszolgálás első osztályú, nagyon kedves és segítőkész mindenki. Biztos, hogy vissza fogunk térni. Nagyon a szívünkbe zártuk Albániát, a tenger, a táj csodás! Költség szempontjából is nagyon baráti, az éttermekben elfogadható áron talál mindenki kedvére valót! Az apartman étterme svédasztalos, ízletes és magyar ételek széles választékét kínálja, nagyon jó áron! Szívből tudjuk ajánlani mindenkinek!

Avatar for Molnár Brigitta és Hajdu Ferenc
Molnár Brigitta és Hajdu Ferenc

Az apartman új, tiszta, igényesen berendezett és jól felszerelt volt, minden elvárásunknak megfelelt.

Jó szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a nagyszerű szálláslehetőséget.

Avatar for Csilla
Csilla
4,8
4,8 az 5 csillagból (35 értékelésből)
Kiváló80%
Nagyon jó17%
Átlagos3%
Szegényes0%
Nem ajánlott0%