fbpx
Albánia szállás, nyaralás, élmény Magyaroknak

Albánia Repülővel

Albánia repülővel 2023 – egy elérhető árú csodás nyaralás – gyorsan –

Albániába, ezen belül is a szállásunkhoz közel (Qerret – Durres), nagyon olcsó nyaralás Albániába repülővel, Wizzairgyorsan és kedvező áron eljuthatsz repülővel is.

A nyári menetrend szerint Budapestről heti 2x-3x indul Wizzair járat Tiranába, ahonnan természetesen transzfert biztosítunk.  A Pontos járítinformációkért keresd a Wizzair honlapját!

A Tiranai repülőtér a szállásunktól, Qerret-től 46 km-re található.

Budapest – Tirana menetrend

https://wizzair.com/hu-hu/jaratok/menetrend/budapest/tirana#/0/0/1/0/0/

Tirana repülőtér – Qerret szállás kedvező transzferrel.

Albánia repülővel #2 árak

Ha időben foglalod le repülőjegyed, vagy éppen közvetlenül az indulás előtt, akkor igen kedvező áron juthatsz hozzá. 2023 tavaszán sikerült venni 18e Ft/Fő /oda-vissza áron is jegyet. Főszezonban lehetett foglalni 26eFt/fő áron, de 2022 októberére foglaltunk 10500 Ft/fő/oda vissza áron is 🙂

Ha csak kézipoggyásszal utazol (hátizsák) akkor lehet a legolcsóbban megúszni a repülőjegyet. Mi egy 11 napos utazást úsztunk meg egy hátizsákkal mivel mosógép is volt a szálláson.

Tippek: amikor a Wizzair honlapját böngészed, érdemes a rugalmas időpontválasztást választani mert akkor kedvezőbb jegyárakat „dob” fel.

Wizz Priority vásárlása esetén a hátizsákon kívül egy kézipoggyász (kabin bőrönd) is felvihető!

A transzfer díjai Qerret-be (A szálláshoz)

A transzfer díja 10 Eur/fő, de minimum 40 Eur. (A transzfereket 8 és 9 személyes kisbuszokkal bonyolítjuk, 4 fő esetén már csak a 10 Eurót kell fizetni)

Családi kedvezmények: 

  • 4 fő esetén összesen 30 Eur
  • 5 fő esetén összesen 40 Eur

A transzferhez előzetes egyeztetés szükséges melyet a szállás visszaigazoló email címen kell kérni, vagy az abban megadott telefonszámon. 

Albánia repülővel #3 menetidő, indulások

Jelenleg heti 2x 3 x indul Budapestről a járat, és igen kedvező időpontokban. A transzfer út (kb. 46 km), 30-60 perc, forgalomtól függően.

Albánia, Tirana autó bérlés

Albániában egészen kedvező áron tudsz autót bérelni. A legtöbb esetben nem kérnek kaukciót, nem terhelik meg a bankkártyát sem. EU-s vezetői engedély szükséges a bérléshez és a legtöbb helyen 23 év a minimum korhatár. A bérlés díja függ a gépjármű típusától és a bérlés időtartamától. Már kb. 20 Eur/nap tól lehet jó autót bérelni.

Figyelni kell rá, hogy korlátlan kilométer használatot tartalmaz e a bérlés. Az üzemanyag árak Albániában nem vészesek, de egy kicsit magasabbak a hazaitól. 2022. januárban kb. 520 Ft volt egy liter benzin. (2019. július: 460 Ft)

Az alábbi linkeken Tirana reptéri autóbérlő cég honlapját találjátok ahol meg lehet nézni a friss árakat. Természetesen még több cég is foglalkozik bérbeadással.

https://peparentcar.al/

https://tiranaairportcarrental.com

https://www.europcar.com.al/en/

Tirana repülőtér galéria